Villámgyors WordPress honlap minden eszközön.

WordPress honlap gyorsítás

WordPress honlap gyorsítás

WordPress honlap gyorsítás - Google Web Vitals

Ha lassú az oldal, akkor:

megbüntet a Google

Ha nagyon lassú a honlapod, a Google megbüntet, pl. letiltja az Ads hirdetésedet

a találati listában hátrányod lesz

A Google hátrébb sorolja a lassú honlapokat a találati listában

vásárlókat (és bevétel) veszítesz

mert az internezetők többsége nem várja meg a lassú weboldal betöltését

Minden másodperc számít! Az idő pedig a Te pénzedre megy

Ha túl lassú a honlapod betöltési sebessége, ügyfeleid otthagyják és a kereső találati listában is hátrányba kerülsz, de még a Google is büntethet (Google Web Vitals), mondjuk letiltja a Google Ads hirdetésedet a hiba javításáig.

A WordPress honlapok előbb vagy utóbb belassulhatnak, esetleg már a készítéskor nem fordítottak elég gondot a sebesség optimalizálására.
Ugye Te is unod a várakozást amikor használod, termékeket viszel fel a webáruházadba, blogot írsz vagy bármi mást. A lassú honlapot a Google sem szereti és a találati listában is hátrébb sorolhatja, de ez ügyfeleid sem szeretik, pillanatok alatt otthagyják a sokáig töltődő honlapod és már mennek is tovább.

Hogyan ellenőrizheted a weboldal jelenlegi sebességét?

HITELES és független honlap sebesség mérő tesztprogramokkal. Ha kéred, küldünk neked egy részletes elemzést a honlapod jelenlegi sebességéről és az ezzel kapcsolatos teendőkről, ugyanakkor Te magad is ellenőrizheted. Kattints a logóra.

Miben más amit mi nyújtunk?

Egyedi és teljeskörű megoldást kínálunk

Egyedileg tervezzük meg és készítjük el a megoldást - többnyire kézzel.

Drága plugin-ok és havidíj nélküli oldjuk meg

Nem használunk fizetős, sokszor havidíjas pluginokat.

Egyszeri költség mellett - hosszútávú eredményt

Weboldal gyorsítás egyszeri díj ellenében, amit tekinthetünk befektetésnek is

Tudtad?

A "honlap gyorsítás" kulcsszóra
mi vagyunk az elsők a Google találati listában!

Honlap sebességteszt és MEGOLDÁSI JAVASLATOK
ingyenesen - érthető magyarázatokkal.

Ismerd meg a honlapod sebességét befolyásoló tényezőket és hogy ezeket miért és hogyan érdemes kjavítani, hogy elkerüld az ügyfélvesztést és a Google büntetéseket!
Kérésed semmiféle kötelezettséggel nem jár.

Kérd te is ingyenesen!

Gyors honlaptulajdonosok véleménye

Hírportálunk 2 év alatt jelentősen kinőtte magát, ami egyfelől jó, másrészt azonban rossz volt, a követőkódok, reklámok, és bővítmények együttesen jelentős mértékben lelassították. Árpád alig néhány nap alatt felére csökkentette a hálózati terhelést, a sebességet pedig a duplájára növelte. Ezek a változtatások feltétlenül szükségesek voltak ahhoz, hogy portálunk tovább tudjon növekedni, és ne kelljen még erősebb szervert "csatarendbe" állítani. Köszönjük munkáját!

WordPress alapú webáruházam fejlesztésével kerestem meg Árpádot. A webáruház egyre növekvő adattartalma miatt meglehetősen belassult. Magam sem szeretek várakozni, míg egy oldal betöltődik, így tisztában voltam vele, hogy lépnem kell, ha nem szeretném, hogy emiatt veszítsem el vásárlóimat, és ezáltal csökkenjen a forgalmam. Árpád letesztelte a honlapomat, rendkívül gyorsan feltárta a hibákat, és javította is azokat. Webáruházam ismét gyors és a lehető legoptimálisabban működik. Kedves Árpád, ezúton is köszönöm!