Rólunk mondták

Rólunk mondták

Árpi nagyon jó munkát végzett. Folyamatosan kommunikációban voltunk. A megbeszéltek és változtatások alapján időben elkészült a munkával, tartotta az ígéretét. Emellett volt olyan, hogy volt spéci kérésem és abban is segített. Gyakorlatilag túlteljesítette amiben megegyeztünk teljesen korrekt áron. Már ajánlottam ügyfeleimnek is, akiknél már le is szolgáltatta amit kértek és elégedettek voltak. Segít mindenben, szájbarágósan elmagyarázza a dolgokat olyannak is mint én, aki nem annyira konyít a SEOs és weboldalgyorsítás rejtelmeihez. Köszönöm neki 🙂
A honlap elemzés kiderítette weboldalam (tollizoltan.hu) hibáit ami miatt hátracsúsztam, jobban mondva a konkurencia megelőzött. Nem jöttek a telefonok úgy, mint korábban, azonban Árpád minden hibát kijavított így már 2 héten belül a Google kereső 36. helyről a 9. helyre ugrott a honlapom a Google keresőben.
Vállalkozóként tudjuk, hogy szükséges, de mindig elodázzuk, mert nem értünk hozzá. De elérkezik a pillanat, amikor kiemelkedően fontossá válik, hogy rátaláljanak a honlapunkra, mert a látogatottság és az eladások növelése nélkül vállalkozásunk nem fejlődik tovább. Ezen a ponton találkoztam Árpáddal és az általa végzett szolgáltatásokkal. Először is egy mindenre kiterjedő, alapos, érthető honlapelemzést kaptam, majd megbeszéltük milyen fejlesztések szükségesek. Nagyon jó volt, hogy tudtunk egy nyelven beszélni. A munkamenet végig nagyon gördülékeny volt, gyors reagálások, kérésemnek megfelelő azonnali javítások, rengeteg visszacsatolás, kontroll adatok. A tanfolyami árak találati listáján 10-szeresével javult a honlap helyezése (egy nagyon erős konkurencia piac mellett!) az önmagáért beszél. Nem tudom máshogy jellemezni ezt az eltelt egy hónapot, mint: korrekt kapcsolat, minőségi munka, látható és gyors eredmények, ügyfélszám lineáris emelkedése. Köszönöm Árpád!
Mióta vállalkozásom (termékeim és szolgáltatásaim) megtalálható az online térben, mérföldekkel könnyebben találnak meg üzleti partnereim és vásárlóim. A korábbi "offline" időszakhoz képest óriási előnyre tettem szert, mert már a térképen is megtalálnak, amikor az okostelefonon keresnek leendő ügyfeleim, útvonalat terveznek hozzám. Rengeteg pozitív értékelést is kapok a Google Cégemben, ez pedig tovább erősíti a bizalmat.
WordPress alapú webáruházam fejlesztésével kerestem meg Árpádot. A webáruház egyre növekvő adattartalma miatt meglehetősen belassult. Magam sem szeretek várakozni, míg egy oldal betöltődik, így tisztában voltam vele, hogy lépnem kell, ha nem szeretném, hogy emiatt veszítsem el vásárlóimat, és ezáltal csökkenjen a forgalmam. Árpád letesztelte a honlapomat, rendkívül gyorsan feltárta a hibákat, és javította is azokat. Webáruházam ismét gyors és a lehető legoptimálisabban működik. Kedves Árpád, ezúton is köszönöm!
SEO beállítások miatt kerestem meg Árpit, akit elsőként dobott fel a google, amikor szakembert kerestem a honlapunk fejlesztése miatt. Szimpatikus volt a szakmai múltja, így azonnal kértem egy ingyenes honlap elemzést. Nem számítottam rá, de pár órán belül megkaptam, ami több volt mint precíz. Azonnal felhívtam és gyorsan megegyeztünk. Az együttműködésünk során mindig segítőkész volt. A szakmai hozzáértése a végeredményben is megmutatkozott, ugyanis jóval előrébb rangsorol már minket a google (hiába a hatalmas konkurenciák), mint a munkája előtt.
Hírportálunk 2 év alatt jelentősen kinőtte magát, ami egyfelől jó, másrészt azonban rossz volt, a követőkódok, reklámok, és bővítmények együttesen jelentős mértékben lelassították. Árpád alig néhány nap alatt felére csökkentette a hálózati terhelést, a sebességet pedig a duplájára növelte. Ezek a változtatások feltétlenül szükségesek voltak ahhoz, hogy portálunk tovább tudjon növekedni, és ne kelljen még erősebb szervert "csatarendbe" állítani. Köszönjük munkáját!
Árpi elavult akadozó honlapomat vette kezelésbe,minden elképzelésemet megvalósitotta.A keresőoptimalizálást tókéletesen végezte egyre jobbak az eredmények mióta Árpi kezeli a honlapomat,mindezt nagyon korrekt áron csinálta!Bátran ajánlom aki egy lelkiismeretes jó szakemberre vágyik!
Árpád gyorsan megoldotta a weboldalam sebesség problémáját., ami hátrányt okozott már a konkurensekkel szemben a Google keresőben, a találati eredmények között. A weboldalam a javítás után ügyfélkör bővítést ért el. A céget ajánlani tudom másnak is.
Elsődlegesen a honlapom folyamatos karbantartása miatt kerestem meg a céget, amely Árpád hozzáértése miatt tökéletesen az elképzeléseimnek megfelelően valósult meg. Sőt a felmerült honlap hiányosságok kijavítását is gyorsan és profi módon megoldotta és a plusz fejlesztések kivitelezésében is megbízható partner volt.
Másfél éve álok kapcsolatban új honlap készítésére kértem fel. Fenntartásaim voltak, a honlap megjelenésével kapcsolatban, de aggodalmam már feloldódott. Megjelenése gyorsan az első oldalra került. Ha problémám támadt gyorsan elérhető volt fenntartó, mert tudta, hogy ebből élek és felesleges dolgokkal nem keresem. Sok megkeresés érkezik a honlapról, folyamatos a látogatottsága. A munkám egyik legfontosabb része, nem csalódtam benne. Bárkinek ajánlom.
A vállalkozásom népszerűsítése, megismertetése volt a cél a honlap készítésével. Már az első telefonos beszélgetés után tudtam, hogy Árpád lesz aki elkészíti a honlapot, mert lehetett érezni, hogy igazi profi a szakmában. Rendszeresen tartottuk a kapcsolatot a fejlesztés alatt, és minden kérdésemre, kérésemre (volt bőven 🙂 ) azonnal reagált, ezáltal nagyon jól tudtunk együttműködni.
Egy friss fiatalos honlapra volt szükségem, Google kereső első oldalon való megjelenéssel. Árpáddal közösen működtünk együtt (nagyon sok megbeszélés, üzenetküldés) így a honlap valóban olyan lett mint amilyet elképzeltem. A második hónaptól már az első oldal 4. helyéig jutottunk. A honlap és a keresőoptimalizálás ára a 3. hónaptól megtérült.
Árpád remek és gyors munkát végzett, a feljlesztés alatt folyamatos telefonkapcsolatban voltunk és az ellenőrzések alkalmával a kéréseinket – módosításokat, gyakran azonnal végezte. Így a javításokat még a telefonbeszélgetések alatt le is tudtuk ellenőrizni. Remek munka kiváló ár érték aránnyal, csak ajánlani tudjuk.
A honlapom fejlesztését, a hozzá tartozó keresőoptimalizálást és a későbbi havi honlap karbantartás is Árpádra bíztam. Igazán gyors és minőségi munkát végzett. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Kíváncsi vagy a kezdetekre 1998-tól?