Elavult honlap = üzleti veszteség. Felelj meg a kor igényeinek!

Honlap felújítás és fejlesztés

Honlap felújítás

Ha a honlapod nem felel meg a kor követelményeinek, tehát a látogatód nem tudja megnézni mobilon vagy tableten, nem találja rajta amit keres rövid időn belül, illetve esetleg még lassú is: nem várja meg annak betöltődését, így könnyen ügyfeleket és bevételt veszítesz.

Az 5 legfontosabb jel, hogy fejlesztened kell

Nincs első oldalon a Keresőben

Magyarul nem keresőoptimalizált. Ha a honlapod nem felel meg a Google kereső általá támasztot technikai, tartalmi feltételeknek, akkor sajnos a jól keresőoptimalizált konkurens honlapokat fogja a találati listában előrébb megjeleníteni a Tiéd helyett. Ez pedig üzleti hátrány. Neked.

Nincsenek konverziók

Amikor a honlapod látogatóiból nem lesz ügyfél, vagy egyáltalán nem csinál semmit a honlapodon, pl. nem hív fel, nem ír e-mailt, nem iratkozik fel a hírleveledre vagy nem rendel a webáruházadból. Ez mind azt mutatja, hogy valami nagyon nincs rendben.

Nem mobilbarát

Az emberek nagyobb része már a mobilját használja elsősorban információszerzésre. Ha a honlapod nem mobilbarát, nyilván nem tudják megnézni kényelmesen, nem jutnak információhoz és még ott is hagyják, szóval más fognak keresni helyetted a problémájuk megoldására. Ugyanakkor a Google keresőnek is már alapkövetelménye, hogy egy honlap működjön és élményt nyújtson a felhasználónak mobilon és tableten egyaránt.

Elavult megjelenés

A honlapodnak türkröznie kell a vállalkozásod színvonalát, megjelenésében és arculati elemeiben egységesnek kell lennie az offline és online térben is. A navigáció minősége vagyis a látogató számára értékes tartalmak könnyű és gyors megtalálhatósága is nagyon fontos.

Lassú

Minden másodperc számít! Az idő pedig a Te pénzedre megy. Ha túl lassú a honlapod betöltési sebessége, ügyfeleid otthagyják és a kereső találati listában is hátrányba kerülsz, de még a Google is büntethet (Google Web Vitals), mondjuk letiltja a Google Ads hirdetésedet a hiba javításáig.

Felújítjuk és fejlesztjük a honlapod - a kor igényei szerint!

Ha a régi, elavult honlapod már nem felel meg a mai kor követelményeinek sem kinézetében, sem pedig tudásában például nem működik vagy nem szépen jelenik meg a mobileszözökön keress meg bennünket, teljeskörűen segítünk megoldani.

Google kompatibilis honlap – a legmodernebb technológiával. Gyors és keresőoptimalizált.

Szerezz INGYEN ügyfeleket a Keresőből hosszútávon. Egyszeri, kis befektetéssel.

Minden másodperc számít!
Ha túl lassú az oldalad betöltése és optimalizálatlan felgyorsítjuk!

2021-ben már egy honlap mobil és tabletverziója alapvető fontosságú

A honlapod biztonsága, az online üzleted biztonsága

WordPress honlap üzemeltetésést is is ránk bízhatod – hogy csak az üzlettel kelljen foglalkoznod.

WordPress tárhely szinte korlátlanul. Ingyenes cPanel, adatmentés, HTTPS és SDD

Még a hirdetéseid kezelését is ránk bízhatod.

A Te honlapod is lehet ilyen!

honlapkészítés referencia kuti.hu

Ilyen volt

és ilyen lett

Ügyfelünk véleménye

Árpi elavult akadozó honlapomat vette kezelésbe,minden elképzelésemet megvalósitotta.A keresőoptimalizálást tókéletesen végezte egyre jobbak az eredmények mióta Árpi kezeli a honlapomat,mindezt nagyon korrekt áron csinálta! Bátran ajánlom aki egy lelkiismeretes jó szakemberre vágyik!

Ilyen volt

és ilyen lett

Mióta vállalkozásom (termékeim és szolgáltatásaim) megtalálható az online térben, mérföldekkel könnyebben találnak meg üzleti partnereim és vásárlóim. A korábbi "offline" időszakhoz képest óriási előnyre tettem szert, mert már a térképen is megtalálnak, amikor az okostelefonon keresnek leendő ügyfeleim, útvonalat terveznek hozzám. Rengeteg pozitív értékelést is kapok a Google Cégemben, ez pedig tovább erősíti a bizalmat.

Egy friss fiatalos honlapra volt szükségem, Google kereső első oldalon való megjelenéssel. Árpáddal közösen működtünk együtt (nagyon sok megbeszélés, üzenetküldés) így a honlap valóban olyan lett mint amilyet elképzeltem. A második hónaptól már az első oldal 4. helyéig jutottunk. A honlap és a keresőoptimalizálás ára a 3. hónaptól megtérült.

Kérj árajánlatot elképzelésedre!

Ird meg nekünk gondolataidat, terveidet és mi rövidesen felkeresünk ajánlatunkkal.

(Kérésed semmiféle kötelezettséggel nem jár)