WordPress tárhely – wordpress-re optimalizálva

WordPress tárhely, szinte korlátlanul

Minden WordPress tárhely azonos, csak a méretükben térnek el. Korlátlan sávszélesség, hozzáadható domainek száma, e-mail címek száma, e-mail cím továbbítók, FTP elérés és MySQL adatbázis.

Maximális WordPress támogatás

Korlátan szolgáltatásokat biztosító tárhelyeinket WordPress-re optimálizáltuk, hogy a lehető legjobban, leggyorsabban szolgálják ki a látogatóid. Nem akadozik, nem lassul be. Napi adatmentést biztosítunk.

Ami nálunk alap [felár nélkül!]

cPanel admin felület

ingyenes SSL tanúsítvány

SSD gyorsított szerverek

napi adatmentés

Mit jelent pontosan mindez?

– A cPanel egy díjnyertes adminisztrációs felület, magyar nyelven, így te saját magad kezelhet tárterületedet, ha szeretnéd. Ha nem szeretnéd, bízd ránk és válaszd a WordPress menedzsment szolgáltatásunkat.
SSL tanúsítvány ingyenesen: ez a szolgáltatás az internetes biztonságát növeli a weboldal és látogatója között, pl. online vásárlásnál.
– SSD gyorított szerverek: Új technológiás merevlemezek, amelyekkel a weboldalad akár 50%-al gyorsabban töltődik be, gyorsabb sebesség előnyösebb pozíciót jelenthet a Google-ben!
– napi adamentés: a weboldaladról minden nap biztonsági mentést készítünk, így nincs elveszett adat, probléma esetén bármikor visszaállítjuk az előző állapotot.

wordpress-re optimalizált tárhelyek

Ha te kezeled a WordPress-t és a tárhelyet is

ALAP csomag
500 Mb
WordPress tárhely kisebb weboldalakhoz

4.500 Ft/év

[bruttó 5.715 Ft/év]

üzleti csomag
1.500 Mb
WordPress tárhely közepes weboldalakhoz

7.500 Ft/év

[bruttó 9.525 Ft/év]

extra csomag
3.000 Mb
WordPress tárhely nagy terjedelmű oldalakhoz

10.900 Ft/év

[bruttó 13.843 Ft/év]

Éves fizetés esetén 2 havi szolgáltatást ajándékba adunk!

WordPress honlap karbantartás

Bízd ránk a honlapod üzemeltetését és foglalkozz nyugodtan csak az üzlettel!
– 24 órás honlap ellenőrzés
– felmerülő hibák azonnali javítása
– biztonsági ellenőrzés és frissítések
– biztonsági mentések és visszaállítás

részletek

Ügyfeleink mondták

Tárhelymegrendelőként fontos szempont volt az árakon kívül, hogy ne csak egy virtuális ügyfélszolgálatos álljon rendelkezésemre emailen keresztül, hanem ha kell, akkor élő szóban is tudjak segítséget kérni. Ami a tárhely rendelése után derült ki, és számomra nagyon pozitívum volt, hogy miután eldöntöttem, hogy a kuti.hu-tól kérem a tárhelyet, a befizetést követő 10 percen belül már tölthettem is fel FTP-vel a fájlokat, tehát gyakorlatilag negyed órán belül működött a honlapom. És mindezt úgy, hogy minden műszaki beállítást levettek a vállamról. Meg vagyok elégedve a szolgáltatással és a műszaki segítségnyújtással is.
Köszönöm! További sok sikert!

István, gyogyszeresz.club

Más elképzelésed van? Egyedi igények?
Kérj egy gyors árajánlatot!