Webáruház keresőoptimalizálás: 576%-os forgalom és 3x-os bevételnövekedés 1 év alatt

kuti.hu referencia webáruház készítés keresőoptimalizálás

Webáruház keresőoptimalizálás: 576%-os forgalom és 3x-os bevételnövekedést értünk 1 év alatt, így ma már egy automata ügyfélszerző gépezetet tartunk a kezünkben, ami ingyen szerzi az ügyfeleket.
A történet: Ibolya fiatalos női ruhák iránti érdeklődése nem új keletű, hiszen természetes, mindig is szeretett divatosan, fiatalosan öltözni. Kislánya (Regina) születése után – és már terhessége alatt is – elfoglaltságot és kiegészítő jövedelmet keresett. Elindítottuk a CsilliVilliShop.hu néven a fiatalos női ruhák webáruházat, kiváló minőségű termékekkel. Rövid idő alatt elkészült a webáruház, feltöltöttük kiváló minőségű német termékekkel, majd megtörtént a teljeskörű, mindenre kiterjedő – technikai és tartalmi – keresőoptimalizálás.

kuti.hu referencia csillivillishop.hu webáruház

Eleinte, a webáruház indulásának első időszakában Google Ads fizetett hirdetéseket alkalmaztunk, illetve létrehoztunk egy Facebook csoportot is – a kezdeti forgalom elindításához. Ez szépen működött, azonban pénzbe került. A keresőoptimalizálásnak idő és rendszeres foglalkozás kell, mire “beérik” és a Google is megszereti. Nem sajnáltuk az időt és energiát, szépen, módszeresen építettük fel, javítgattuk, fejlesztettük. Havonta kb. 2 napot töltöttünk vele.
A munka beért, íme az első év összehasonlítása a második évvel (
kék az elmúlt év, narancs az előző év) a Google Analytics statisztikája alapján.

Segíthetünk neked is?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kuti Árpád
+3620 974 4474
arpad@kuti.hu