Mennyibe kerül a Google Ads (AdWords) hirdetés? Árak és szolgáltatások

Google Ads (Adwords) hirdetés árak

Az online hirdetések és digitális marketing egyre fontosabb szerepet játszik a vállalkozások növekedésében és sikerességében.
A Google Ads, korábbi nevén AdWords, lehetőséget nyújt a cégeknek és vállalkozásoknak arra, hogy célzott hirdetéseket jelenítsenek meg a Google keresési eredmények között és más online platformokon. De mennyibe kerül mindez? Ebben a cikkben megvizsgáljuk a Google Ads hirdetés árait és az elérhető szolgáltatásokat három különböző csomagban.

Google Ads (Adwords) hirdetés árak és csomagok

Alap Csomag (30.000 Ft+ÁFA/hó)

Keresési hirdetések: Az alap csomagban a keresési hirdetések lehetővé teszik, hogy céged hirdetése megjelenjen a releváns keresési eredmények között.
Dinamikus hirdetések: Ez a funkció automatikusan testre szabott hirdetéseket hoz létre a weboldalad tartalma alapján.

Extra Csomag (50.000 Ft+ÁFA/hó)

Keresési hirdetések és Dinamikus hirdetések: Ugyanazokat a szolgáltatásokat kínálja, mint az alap csomag.
Remarketing hirdetések: Lehetőséget nyújt az ismételt látogatók célzott megcélzására.
Display (képes) hirdetések: A Display hálózaton jelennek meg, beleértve a képes hirdetéseket és bannerhirdetéseket.
Performance Max kampányok: Automatizált hirdetési kampányok, amelyek több Google platformon is megjelennek.

Webáruház Csomag (70.000 Ft+ÁFA/hó)

Keresési hirdetések, Dinamikus hirdetések, Remarketing hirdetések, Display (képes) hirdetések és Performance Max kampányok: Ugyanazokat a szolgáltatásokat tartalmazza, mint az előző csomag.
Google Shopping hirdetések: Ezzel a szolgáltatással termékeid jelenhetnek meg a Google Shopping eredmények között, így növelve az online áruház látogatottságát.ű


Árak és Rugalmasság:
Fontos megérteni, hogy a Google Ads hirdetési árak változóak és függnek a céged céljaitól, iparágtól és versenykörnyezettől. A fentebb említett csomagok csak kiindulópontok, és egyedi igényeidre szabott árajánlatokat is kérhetsz.


A Google Ads hirdetések lehetővé teszik, hogy célzottan érj el potenciális ügyfeleket az online térben. A különböző csomagok rugalmas árakat és különböző szolgáltatásokat kínálnak, amelyek segíthetnek növelni a látogatottságot, konverziókat és végül a bevételt. Ahhoz, hogy a legjobbat hozd ki a Google Ads kampányaidból, érdemes szakértővel együttműködni, hogy a legmegfelelőbb stratégiát válaszd.


Kapcsolatfelvétel és tanácsadás:
Ha további információra van szükséged a Google Ads hirdetési árakkal kapcsolatban, vagy segítségre van szükséged a megfelelő csomag kiválasztásához, lépj velünk kapcsolatba. Szakértőink készséggel állnak rendelkezésedre, hogy segítsenek elérni online céljaidat.

Legfrissebb írásaim