Helyi keresőoptimalizálás (Local SEO) referenciáink

Referencia helyi keresőoptimalizálás (Local SEO)

Google Cégem térkép keresőoptimalizálás

Helyi keresőoptimalizálás (Local SEO)

A Badacsony Taxi (badacsony-taxi.hu) helyi keresőoptimalizálása

Az egyedileg készült honlap elkészítése után a feladat annak keresőoptimalizálása volt, helyi szinten is, regisztráció a Google Cégem-be, térképes megjelenítés és Google Ads reklámkampány.
A honlap így a „badacsony taxi” kifejezésre egy oldalon háromszor jelenik meg

Előszőr a Google Ads hirdetés

Majd a Térképen és alatta a felsorolásban

Illetve az oraganikus találati listában is

referencia keresőoptimalizálás kuti.hu

Még több helyi keresőoptimalizálás

referencia km panzió

Árpi elavult akadozó honlapomat vette kezelésbe,minden elképzelésemet megvalósitotta.A keresőoptimalizálást tókéletesen végezte egyre jobbak az eredmények mióta Árpi kezeli a honlapomat,mindezt nagyon korrekt áron csinálta!Bátran ajánlom aki egy lelkiismeretes jó szakemberre vágyik!

A honlap elemzés kiderítette weboldalam (tollizoltan.hu) hibáit ami miatt hátracsúsztam, jobban mondva a konkurencia megelőzött. Nem jöttek a telefonok úgy, mint korábban, azonban Árpád minden hibát kijavított így már 2 héten belül a Google kereső 36. helyről a 9. helyre ugrott a honlapom a Google keresőben.

Mióta vállalkozásom (termékeim és szolgáltatásaim) megtalálható az online térben, mérföldekkel könnyebben találnak meg üzleti partnereim és vásárlóim. A korábbi "offline" időszakhoz képest óriási előnyre tettem szert, mert már a térképen is megtalálnak, amikor az okostelefonon keresnek leendő ügyfeleim, útvonalat terveznek hozzám. Rengeteg pozitív értékelést is kapok a Google Cégemben, ez pedig tovább erősíti a bizalmat.

Seo beállítások miatt kerestem meg Árpit, akit elsőként dobott fel a google, amikor szakembert kerestem a honlapunk fejlesztése miatt. Szimpatikus volt a szakmai múltja, így azonnal kértem egy ingyenes honlap elemzést. Nem számítottam rá, de pár órán belül megkaptam, ami több volt mint precíz. Azonnal felhívtam és gyorsan megegyeztünk. Az együttműködésünk során mindig segítőkész volt. A szakmai hozzáértése a végeredményben is megmutatkozott, ugyanis jóval előrébb rangsorol már minket a google (hiába a hatalmas konkurenciák), mint a munkája előtt.

Kíváncsi vagy a kezdetekre 1998-tól?