Miért nincs a honlapod a Keresőben első helyen?
Kérd az ingyenes, kézi elemzést és tudd meg.

Honlapelemzés ingyen

Kézzel készített honlapelemzés: Miért nem vagy a Keresőben első helyen?

Megmutatom részletesen a honlapod:

Legfőbb hibáit

Részletesen kielemzem és megmutatom neked a honlapod technikai, szerkezeti, tartalmi, tehát a keresőoptimalizálás hibáit.

Miért nincs a Kereső első oldalán?

Az emberek 80%-a nem lapoz át a találati lista második oldalára... így kulcsfontosságú ott lenned, de a hibák javítása nélkül erre esélyed sincs.

Miért nem hoz elég ügyfelet?

A jó keresőoptimalizálás segítségével ingyen és hosszútávon szerezhetsz ügyfeleket a Keresőből. A megoldási javaslatom ebben fog segíteni.

A honlapelemzés főbb szempontjai

Technikai felépítés, szerkezet

A jó honlap szerkezeti felépítés alapvető fontosságú ahhoz, hogy a Google pontosan felelismerje annak tartalmát és tudja azt "hova tenni"

Tartalom, kulcsszavak, Google helyezés

A honlapelemzés megmutatja, hogy, miért nem találnak meg a látogatód, mik a honlapod tartalmi hibái, jó-e a kulcsszóhasználat és hogy jelenleg milyen helyen van a honlapod?

Honlap sebesség

A sebesség fontos tényező az Ügyfélnek és a Keresőnek is, keresőoptimalizálási szempont! Kiderül, hogy miért lassú a honlapod?

Hogyan dolgozok?

SEO szakértőként 23 év tapasztalatával + a legjobb, leghitelesebb elemző szoftverek segítségével alakítom ki a végeredményt, szóval nem csupán egy szoftver generálja ki másodpercek alatt a nyers végeredményt. Ez a kézi honlap elemzés. Megírom a javaslataimat és segítséget nyújtok azok megoldásában is.

Előnyeid a hibajavítás után

Hibátlan és gyors lesz a honlapod

Kijavítom az összes szerkezeti és tartalmi hibát, illetve felgyorsítom, így eséllyel indulhat a Kereső első oldala vagy első helye felé.

Bekerülsz a Google TOP10-be

Segítek, hogy a technikai, szerkezeti és tartalmi módosítás után honlapod a Google kereső első találati oldalán szerepeljen.

Több ügyfelet fogsz szerezni!

Ha pedig a kereső első oldalán lesz a honlapod, akkor így könnyen és INGYEN fogsz ügyfeleket szerezni – kis befektetéssel, hosszútávon!

Legyen a honlapod Google kompatibilis!

Mitől lesz egy honlap Google kompatiblis?

A keresőoptimalizálás során minden javítást, módosítást a Google elvárásainak megfelelően végzünk el.

A honlap sebessége, szerkezete, az ebben elhelyezett tartalama, illetve a megfelelően használt kulcsszavak együttesen biztosítják a legjobb ALAP-ot a keresőoptimalizáláshoz.
A Google így már képes lesz megbízhatóan felismerni és azonosítani a honlapot és tartalmát, hogy azt majd azoknak akik az adott kulcszavakra keresnek, mint releváns tartalmat tudjon megjeleníteni a Google találati listájában.

Sikertörténeteink

Első hely
"bőrhatású nadrág"

Első hely
"kamerarendszer telepítés"

referencia szlovakcegek

Második hely
"szlovák cég"

Első hely
"szélvédő javítás Budapest"

Ügyfeleink mondják

Nagyon köszönöm a gyors és kifejezetten hasznos információkat! Sokat segített a fejlesztésben.
Szabó Ádám
Köszönöm szépen a gyors, részletes és átfogó elemzést! Nagyon szimpatikus a feldolgozás és az értékelés felépítése.
Matheisz Márk
Mikor elkezdtem a saját honlapom SEO témában tájékozatlan voltam. Árpád elemző szolgáltatása megmutatta mennyire hibás volt az elképzelésem.
Jaczkó István
Köszönjük szépen az elemzést, valóban nagyon tanulságos. Várjuk a továbbiakat is és azt is, hogy mielőbb állhassunk neki a rendberakásoknak.
Ádám Imre
Köszönöm elemzését, tényleg eléggé átfogó. Van pár dolgog amit ki tudok javítani, de van sok, amit nem illetve nem értek eléggé hozzá, így érdekelne, hogyan tudnak Önök segíteni.
Kis Róbert

Kérd az ingyenes, kézzel készített honlap elemzésünket!

Ismerd meg honlapod vagy webáruházad hibáit, amik miatt nincs a Kereső első oldalán, nincs elég látogatód, ügyfeled és így bevételed.

(Kérésed semmiféle kötelezettséggel nem jár)