Bemutatjuk eddigi munkáinkat, természetesen a teljesség igénye nélkül.

Rólunk mondták (SEO)

keresőoptimalizálás - kuti.hu

Keresőoptimalizálás (konkrét eredmények és példák)

Első hely
"bőrhatású nadrág"

Első hely
"kamerarendszer telepítés"

referencia szlovakcegek

Második hely
"szlovák cég"

Első hely
"szélvédő javítás Budapest"

referencia lina

Első hely
"gyantázás Debrecen"

referencia ozonos

Első hely
"ózonos sterilizálás"

referencia nobore

Első hely
"Heluz tégla"

referencia kuti

Első hely
"honlap gyorsítás"

További keresőoptimalizálás

referenciak klíma
referencia csupi
referencia tapéta
referencia massz
referencia vit
referencia glutén
referencia dabi
Vállalkozóként tudjuk, hogy szükséges, de mindig elodázzuk, mert nem értünk hozzá. De elérkezik a pillanat, amikor kiemelkedően fontossá válik, hogy rátaláljanak a honlapunkra, mert a látogatottság és az eladások növelése nélkül vállalkozásunk nem fejlődik tovább. Ezen a ponton találkoztam Árpáddal és az általa végzett szolgáltatásokkal. Először is egy mindenre kiterjedő, alapos, érthető honlapelemzést kaptam, majd megbeszéltük milyen fejlesztések szükségesek. Nagyon jó volt, hogy tudtunk egy nyelven beszélni. A munkamenet végig nagyon gördülékeny volt, gyors reagálások, kérésemnek megfelelő azonnali javítások, rengeteg visszacsatolás, kontroll adatok. A tanfolyami árak találati listáján 10-szeresével javult a honlap helyezése (egy nagyon erős konkurencia piac mellett!) az önmagáért beszél. Nem tudom máshogy jellemezni ezt az eltelt egy hónapot, mint: korrekt kapcsolat, minőségi munka, látható és gyors eredmények, ügyfélszám lineáris emelkedése. Köszönöm Árpád!
Árpi nagyon jó munkát végzett. Folyamatosan kommunikációban voltunk. A megbeszéltek és változtatások alapján időben elkészült a munkával, tartotta az ígéretét. Emellett volt olyan, hogy volt spéci kérésem és abban is segített. Gyakorlatilag túlteljesítette amiben megegyeztünk teljesen korrekt áron. Már ajánlottam ügyfeleimnek is, akiknél már le is szolgáltatta amit kértek és elégedettek voltak. Segít mindenben, szájbarágósan elmagyarázza a dolgokat olyannak is mint én, aki nem annyira konyít a SEOs és weboldalgyorsítás rejtelmeihez. Köszönöm neki 🙂

Helyi keresőoptimalizálás (Local SEO)

A Badacsony Taxi (badacsony-taxi.hu) helyi keresőoptimalizálása

Az egyedileg készült honlap elkészítése után a feladat annak keresőoptimalizálása volt, helyi szinten is, regisztráció a Google Cégem-be, térképes megjelenítés és Google Ads reklámkampány.
A honlap így a „badacsony taxi” kifejezésre egy oldalon háromszor jelenik meg

Előszőr a Google Ads hirdetés

Majd a Térképen és alatta a felsorolásban

Illetve az oraganikus találati listában is

referencia keresőoptimalizálás kuti.hu

Még több helyi keresőoptimalizálás

referencia km panzió

Árpi elavult akadozó honlapomat vette kezelésbe,minden elképzelésemet megvalósitotta.A keresőoptimalizálást tókéletesen végezte egyre jobbak az eredmények mióta Árpi kezeli a honlapomat,mindezt nagyon korrekt áron csinálta!Bátran ajánlom aki egy lelkiismeretes jó szakemberre vágyik!

A honlap elemzés kiderítette weboldalam (tollizoltan.hu) hibáit ami miatt hátracsúsztam, jobban mondva a konkurencia megelőzött. Nem jöttek a telefonok úgy, mint korábban, azonban Árpád minden hibát kijavított így már 2 héten belül a Google kereső 36. helyről a 9. helyre ugrott a honlapom a Google keresőben.

Mióta vállalkozásom (termékeim és szolgáltatásaim) megtalálható az online térben, mérföldekkel könnyebben találnak meg üzleti partnereim és vásárlóim. A korábbi "offline" időszakhoz képest óriási előnyre tettem szert, mert már a térképen is megtalálnak, amikor az okostelefonon keresnek leendő ügyfeleim, útvonalat terveznek hozzám. Rengeteg pozitív értékelést is kapok a Google Cégemben, ez pedig tovább erősíti a bizalmat.

Seo beállítások miatt kerestem meg Árpit, akit elsőként dobott fel a google, amikor szakembert kerestem a honlapunk fejlesztése miatt. Szimpatikus volt a szakmai múltja, így azonnal kértem egy ingyenes honlap elemzést. Nem számítottam rá, de pár órán belül megkaptam, ami több volt mint precíz. Azonnal felhívtam és gyorsan megegyeztünk. Az együttműködésünk során mindig segítőkész volt. A szakmai hozzáértése a végeredményben is megmutatkozott, ugyanis jóval előrébb rangsorol már minket a google (hiába a hatalmas konkurenciák), mint a munkája előtt.

Webáruház (keresőoptimalizálás + fejlesztés)

Bekamerázzuk! Kamerarendszer webáruház

Fejlesztés:
Kamerarendszer webáruház közel 3.600 termékkel. Webáruház fejlesztés, logókészítés, termék import CSV file-ból, karbantartás, speciális WordPress (Woocommerce) tárhely, sebességnövelés, teljes technikai és tartalmi keresőoptimalizálás majd havi karbantartás, Facebook és Google Ads kampánykezelés.

Eredmények:
– „kamerarendszer telepítés” kulcsszóra első hely stabilan
– organikus keresésből jön a látogatók 93%-a!

kuti.hu referencia

CsilliVilliShop.hu: Női ruha webáruház

Webáruház fejlesztés (WordPress/Woocommerce), webáruház karbantartás, logókészítés, speciális Woocommerce tárhely, sebességnövelés, teljes technikai és tartalmi keresőoptimalizálás majd havi karbantartás, Facebook és Google Ads kampánykezelés.

Eredmények:
– a „bőrhatású nadrás” kulcsszóra stabil első hely a Google keresőben
– a vásárlók 55%-a (ingyen!) az organikus listából érkezik

kuti.hu referencia

Kíváncsi vagy a kezdetekre 1998-tól?