Legyen villámgyors honlapod és kerüld el az ügyfélvesztést vagy a Google büntetéseket!

Honlap sebesség teszt – ingyen (landing)

Google PageSpeed Insights - kuti.hu

Honlap sebességteszt és MEGOLDÁSI JAVASLATOK
ingyenesen - érthető magyarázatokkal.

Ismerd meg a honlapod sebességét befolyásoló tényezőket és hogy ezeket miért és hogyan érdemes kjavítani, hogy elkerüld az ügyfélvesztést és a Google büntetéseket!
Kérésed semmiféle kötelezettséggel nem jár.

Kérd te is ingyenesen!

Honlap sebesség teszt - szakértői szemmel

Honlap tervezési hibák

A honlap sebességét már a tervezésekor meghatározza honlap kialakított szerkezete, megjelenése és a felhasznált szoftver elemek. Utólag is lehet rajta módosítani a jobb eredmény érdekében.

Google által jelzett hibák

A hivatalos Google sebességteszt a legtöbb esetben sok-sok hibát jele - szakmai magyarázatokkal. Megmutatom és elmagyarázom ezeket érthetően és hogy hogyan lehet kijavítani őket.

Web Vitals mutatók

A Google Core Web Vitals mutatóknak 2021-től nagy jelentősége van. Ha nem jók ezek az értékek, akkor befolyásolja a találati listában a helyezésedet, tehát hátrébb fog soroni a Google.

Megfelel a honlapod a Google Core Web Vitals mutatóknak?

A Google Core Web Vitals mutatók valós használati adatok alapján mutatják be a honlapod teljesítményét.

1. Betöltés

Mennyi időt vesz igénybe a honlap fő tartalmi részeinek betöltődése.

2. Interaktivitás
Mennyi idő telik el, míg a felhasználó kattint és a böngésző erre reagál, azaz mennyi idő alatt válik a honlap használhatóvá.

3. Vizuális stabilitás

A vizuális stabilitását méri, tehát amikor a honlap betöltése során az egyes később töltődő elemek eltolják a többi tartalmat és a felhasználó azt veszi észre, hogy az egyéb tartalom (pl. szöveg vagy gomb) “arrébb csúszik”.

Google core web vitals - kuti.hu

Lassú honlap hátrányok

Ügyfélvesztés

A látogatóid 3-5 másodpercnél többet nem várnak. De ha gyors a honlap, több érdeklődő fogja látni és olvasni, így több ügyfelet szerezhetsz.

Rosszabb Google helyezés

A honlapsebesség keresőoptimalizálási szempont. A Google előnyben fogja részesíteni, amikor megjeleníti az ügyfeleidnek a találati listában.

Google büntetés lehetősége

ha a Google kereső túl lassúnak értékeli a honlapod sebességét megbüntethet, leállítja a hirdetéseidet vagy hátrébb sorol a találati listában

Miben más amit mi nyújtunk?

Egyedi és teljeskörű megoldást kínálunk

Egyedileg tervezzük meg és készítjük el a megoldást - többnyire kézzel.

Drága plugin-ok és havidíj nélküli oldjuk meg

Nem használunk fizetős, sokszor havidíjas pluginokat.

Egyszeri költség mellett - hosszútávú eredményt

Weboldal gyorsítás egyszeri díj ellenében, amit tekinthetünk befektetésnek is

Akiknél a sebesség már nem gond

referencia csupi

Google PSI: 83/94 pont

Google PSI: 85/95 pont

referencia gépi

Google PSI: 80/93 pont

referencia dabi

Google PSI: 86/98 pont

Hírportálunk 2 év alatt jelentősen kinőtte magát, ami egyfelől jó, másrészt azonban rossz volt, a követőkódok, reklámok, és bővítmények együttesen jelentős mértékben lelassították. Árpád alig néhány nap alatt felére csökkentette a hálózati terhelést, a sebességet pedig a duplájára növelte. Ezek a változtatások feltétlenül szükségesek voltak ahhoz, hogy portálunk tovább tudjon növekedni, és ne kelljen még erősebb szervert "csatarendbe" állítani. Köszönjük munkáját!

WordPress alapú webáruházam fejlesztésével kerestem meg Árpádot. A webáruház egyre növekvő adattartalma miatt meglehetősen belassult. Magam sem szeretek várakozni, míg egy oldal betöltődik, így tisztában voltam vele, hogy lépnem kell, ha nem szeretném, hogy emiatt veszítsem el vásárlóimat, és ezáltal csökkenjen a forgalmam. Árpád letesztelte a honlapomat, rendkívül gyorsan feltárta a hibákat, és javította is azokat. Webáruházam ismét gyors és a lehető legoptimálisabban működik. Kedves Árpád, ezúton is köszönöm!

Honlap sebességteszt - kézzel készítem és ingyenes.

Honlap sebességteszt és MEGOLDÁSI JAVASLATOK
ingyenesen - érthető magyarázatokkal.

Ismerd meg a honlapod sebességét befolyásoló tényezőket és hogy ezeket miért és hogyan érdemes kjavítani, hogy elkerüld az ügyfélvesztést és a Google büntetéseket!
Kérésed semmiféle kötelezettséggel nem jár.

Kérd te is ingyenesen!