Elavult honlap = üzleti veszteség.

Honlap felújítás és fejlesztés

Honlap felújítás

Az 5 legfontosabb jel, hogy fejleszteni kell

Nem tud eladni

Amikor a honlapod látogatóiból nem lesz ügyfél, vagy egyáltalán nem csinál semmit a honlapodon, pl. nem hív fel, nem ír e-mailt, nem iratkozik fel a hírleveledre vagy nem rendel a webáruházadból. Ez mind azt mutatja, hogy valami nagyon nincs rendben.

Nincs első oldalon a Keresőben

Magyarul nem keresőoptimalizált. Ha a honlapod nem felel meg a Google kereső általá támasztot technikai, tartalmi feltételeknek, akkor sajnos a jól keresőoptimalizált konkurens honlapokat fogja a találati listában előrébb megjeleníteni a Tiéd helyett. Ez pedig üzleti hátrány. Neked.

Nem mobilbarát

Az emberek nagyobb része már a mobilját használja elsősorban információszerzésre. Ha a honlapod nem mobilbarát, nyilván nem tudják megnézni kényelmesen, nem jutnak információhoz és még ott is hagyják, szóval más fognak keresni helyetted a problémájuk megoldására. Ugyanakkor a Google keresőnek is már alapkövetelménye, hogy egy honlap működjön és élményt nyújtson a felhasználónak mobilon és tableten egyaránt.

Elavult megjelenése

A honlapodnak tükröznie kell a vállalkozásod színvonalát, megjelenésében és arculati elemeiben egységesnek kell lennie az offline és online térben is. A navigáció minősége vagyis a látogató számára értékes tartalmak könnyű és gyors megtalálhatósága is nagyon fontos.

Gyengék a technikai alapok

Egy gyenge lábakon álló honlapból várat építeni nem érdemes. Hiába minden igyekezet, jó Google helyezés, a reklámok, ha éppen akor nem működik, amikor a legnagyobb szükség lenne ár, például az ügyfél látogatáskakor, egy reklámkampány kellős közepén.

Lassú

Minden másodperc számít! Az idő pedig a Te pénzedre megy. Ha túl lassú a honlapod betöltési sebessége, ügyfeleid otthagyják és a kereső találati listában is hátrányba kerülsz, de még a Google is büntethet (Google Web Vitals), mondjuk letiltja a Google Ads hirdetésedet a hiba javításáig.

Ingyenes Honlapelemzés, amiből minden kiderül

El tud adni a honlapod?

Miért nem lesznek a látogatóidból ügyfelek? Miért nem hívnak fel, miért nem rendelnek tőled a látogatóid? Ez is kiderül.

Első oldalon van a Google keresőben?

Miért nem találnak meg a látogatók, mik a honlapod tartalmi hibái, jó-e a kulcsszóhasználat és hogy jelenleg milyen helyen van a honlapod?

Mobilon és tableten jól használható?

Egy jó honlap, jó alapokra épül, amely alapvető fontosságú ahhoz, hogy a Google pontosan felelismerje annak tartalmát és tudja azt "hova tenni"

Ügyfél szemének is korrekt a megjelenése?

Miért nem találnak meg a látogatók, mik a honlapod tartalmi hibái, jó-e a kulcsszóhasználat és hogy jelenleg milyen helyen van a honlapod?

Jók a technika alapok?

Egy jó honlap, jó alapokra épül, amely alapvető fontosságú ahhoz, hogy a Google pontosan felelismerje annak tartalmát és tudja azt "hova tenni"

Elég gyors?

A sebesség fontos tényező az Ügyfélnek és a Keresőnek is, keresőoptimalizálási szempont! Kiderül, hogy miért lassú a honlapod?

A vállalkozásod fejlődését

23 év online fejlesztési és szolgáltatási tapasztalatunk segíti.

23+ év
tapasztalat
20.000+ óra
webfejlesztés
3.500+
elégedett ügyfél

Nézd meg mások honlapjainak feljődését

Ilyen volt

és ilyen lett

Ügyfelünk véleménye

Árpi elavult akadozó honlapomat vette kezelésbe,minden elképzelésemet megvalósitotta.A keresőoptimalizálást tókéletesen végezte egyre jobbak az eredmények mióta Árpi kezeli a honlapomat,mindezt nagyon korrekt áron csinálta! Bátran ajánlom aki egy lelkiismeretes jó szakemberre vágyik!

Ilyen volt

és ilyen lett

Tedd meg az első lépést - hiszen semmibe nem kerül.

Kérj ingyenes, kézzel készített honlap elemzést a jelenlegi állapotokról.

Ismerd meg honlapod vagy webáruházad hibáit, amik miatt nincs a Kereső első oldalán, nincs elég látogatód, ügyfeled és így bevételed.

(Kérésed semmiféle kötelezettséggel nem jár)